DIENSTEN

Wat we doen

Bij Libiticum hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van op maat gemaakte ICT-oplossingen aan particulieren en bedrijven.

Ons team van experts heeft uitgebreide kennis op verschillende IT-gebieden, waaronder cloudopslag, gegevensback-up, netwerkconfiguratie en ondersteuning op afstand.

We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we oplossingen op maat die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten. Ons doel is om u te helpen de efficiëntie en productiviteit van uw IT-systemen te verbeteren en tegelijkertijd de veiligheid en beveiliging van uw waardevolle gegevens te waarborgen.

Onze diensten omvatten:

– Veilige opslag en back-up van bestanden/data.
– Hostingserver en e-mailservices.
– Ondersteuning op afstand.
– Installatie en onderhoud van apparaten.
– Netwerkconfiguratie.
– Verbetering wifi-netwerk.

Wat kunnen we allemaal met computers
Some Cool Facts

Numbers Speak For Themselves

0 +
Tevreden Klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +
Komplete projecten

Onze team

Ons team bestaat uit ervaren en bekwame professionals die toegewijd zijn aan het leveren van de hoogste kwaliteit service aan onze klanten. We zijn trots op ons werk en zetten ons in voor het leveren van betrouwbare en efficiënte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren leverancier van IT-oplossingen, hoeft u niet verder te zoeken dan Libiticum. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw IT-systemen te optimaliseren.

Voorbeeld

Een voorbeeld van ons werk is het helpen van iemand die jaarlijks 800 euro betaalde voor zes websites. Na een probleem bij zijn huidige hoster, hebben we zijn websites kritisch bekeken en hem voorgesteld om over te stappen naar een door ons onderhouden VPS. Dankzij deze verandering heeft hij nu acht websites en betaalt hij slechts een kwart van de initiële kosten. Bovendien zijn zijn websites nu sneller en is het toevoegen van een nieuwe website eenvoudig en betaalbaar.

Vertrouwd door geweldige bedrijven

vattenfall logo
Rijkswaterstaat LOGO
Working Spirit LOGO
Diensten

Het beste op ICT-gebied

Veilige opslag en back-up van bestanden/data.

In het huidige digitale tijdperk zijn we sterk afhankelijk van onze computers en mobiele apparaten om belangrijke bestanden en gegevens op te slaan en te openen. Van foto’s en video’s tot documenten en spreadsheets, onze apparaten bevatten een schat aan informatie die we simpelweg niet kunnen missen.

Hostingserver en e-mailservices.

Libiticum biedt op maat gemaakte hostingoplossingen aan, waarbij ze een server inrichten die speciaal is aangepast aan de behoeften van de klant. Dit omvat het hosten van websites en webapplicaties op internet, met extra functies zoals e-maildiensten. De hostingserver wordt geoptimaliseerd om de beste prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid te bieden voor de klant.

Ondersteuning op afstand.

Veel diensten van Libiticum, zoals hosting en e-mail services, installatie en onderhoud van apparaten, netwerkconfiguratie en wifi-verbetering, kunnen op afstand worden uitgevoerd. Wij bieden duidelijke informatie over welke taken op afstand kunnen worden uitgevoerd en welke ter plaatse moeten worden afgehandeld. Dit bespaart tijd en geld voor de klant en zorgt ervoor dat de diensten snel en effectief worden geleverd.

Installatie en onderhoud van apparaten.

Libiticum biedt installatie en onderhoudsdiensten voor een breed scala aan apparaten, waaronder laptops, stand-alone computers, mobiele telefoons en netwerken. Dit omvat het instellen van nieuwe apparaten, het oplossen van problemen en het uitvoeren van onderhoudstaken om de prestaties en beveiliging te verbeteren. De diensten worden aangepast aan de behoeften van de klant.

Netwerkconfiguratie

Wij bieden netwerkconfiguratiediensten aan die een efficiënte en veilige thuisnetwerkoplossing nodig hebben. Dit omvat het verbinden van meerdere apparaten zoals computers, smartphones en tablets via kabels of Wi-Fi en het opzetten van back-upsystemen in de cloud om ervoor te zorgen dat data altijd beschikbaar is. Natuurlijk nemen wij de specifieke behoeften van de klant mee in deze netwerkconfiguratie.

Verbetering wifi-netwerk

Ook wifi-verbeteringsdiensten bieden wij aan. Kampt u met slechte wifi-dekking of trage verbindingen. Dan gaan wij de huidige situatie evalueren en zetten een optimaal wifi-netwerk op dat voldoet aan de behoeften van de klant. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een snelle en stabiele internetverbinding.

Ga nu met ons aan de slag. Vraag advies op maat!