Over Ons

Bij Libiticum hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van op maat gemaakte IT-oplossingen aan particulieren en bedrijven.

Wij hebben een passie voor ICT. Het geeft ons voldoening om oplossingen te creëren op het gebied van ICT die effectief, gebruiksvriendelijk en impactvol zijn.

Voorbeeld 1

Een voorbeeld van ons werk is het helpen van iemand die jaarlijks 800 euro betaalde voor zes websites. Na een probleem bij zijn huidige hoster, hebben we zijn websites kritisch bekeken en hem voorgesteld om over te stappen naar een door ons onderhouden VPS. Dankzij deze verandering heeft hij nu acht websites en betaalt hij slechts een kwart van de initiële kosten. Bovendien zijn zijn websites nu sneller en is het toevoegen van een nieuwe website eenvoudig en betaalbaar.

Voorbeeld 2

Een ander voorbeeld van ons werk is het herstellen van trage laptops die besmet zijn met spyware. In plaats van het kopen van een nieuwe laptop, bieden wij onze klanten een herinstallatie aan die 80 procent van de kosten van een nieuwe laptop bespaart. Dit herinstallatieproces is eenvoudig en effectief en heeft een positieve impact op het leven van onze klanten.

Onze diensten omvatten:

– Veilige opslag en back-up van bestanden/data.
– Hostingserver en e-mailservices.
– Ondersteuning op afstand.
– Installatie en onderhoud van apparaten.
– Netwerkconfiguratie.
– Verbetering wifi-netwerk.
– en meer…

Ga nu met ons aan de slag!

Some Cool Facts

Numbers Speak For Themselves

0 +
Tevreden Klanten
0 +
Jaren ervaring
0 +
Komplete projecten

Vertrouwd door geweldige bedrijven:

vattenfall logo
Rijkswaterstaat LOGO
Working Spirit LOGO

Vraag advies op maat!